User get user

User get user ONEXOX


Dengan modal permulaan serendah RM10 untuk menjadi pengguna ONEXOX. Anda boleh menghasilkan pendapatan pasif setiap bulan dengan hanya berkongsi dan memperkenalkan kelebihan simkad ONEXOX kepada rakan dan keluarga serta orang disekeliling.

Kemudian apabila mereka juga menjadi pengguna ONEXOX. Anda akan mendapat ganjaran 6% dari jumlah yang mereka top up setiap bulan. Malah selagi mereka guna maka selagi itu anda akan dapat.

Anda membantu mereka berjimat dan pada masa yang sama anda di beri ganjaran.Saya tunjukkan pada anda potensi pendapatan dengan hanya 6%  sahaja. Walaupun nilainya tidak begitu besar tetapi yang pastinya anda akan dapat setiap bulan. Ini kerana setiap bulan orang pasti akan top up.

Saya letakkan beberapa contoh pengiraan . Di mana mengikut pada kemampuan anda samada ingin berkongsi dengan 2 orang pengguna hingga ke 10 orang pengguna sebulan.

Walaupun bagi sesetengah orang melihat nilai ini tidak begitu besar tetapi pada masa kini yang sangat mencabar dengan harga barang naik , GST dan bermacam-macam lagi. Ia dapat membantu mengurangkan beban bulanan yang wajib di sediakan oleh setiap orang iaitu tambah nilai.
Jadi sekiranya anda berminat , anda boleh membeli beberapa simkad dahulu. Satu tawaran istimewa untuk anda.


Anda beli 5 keping simkad dengan harga RM50

saya akan beri anda

Penghantaran pos  - Percuma
Panduan pengguna - Percuma
Web promosi dengan link anda sendiri - Percuma


Hubungi saya  - Hakim 014 710 7677